Casting

do 3 grupy modelek/modeli Fundacji Bright Light

Zapraszamy do udziału w Castingu do 3 grupy modelek/modeli Fundcji Bright Light, której celem jest stworzenie pełnego portfolia modelki/modela, nauczenia pozowania w różnych tematach sesji, samodzielnego wyceniania swojej pracy i zdobywania zleceń. Grupa prowadzona jest w formie szkolenia rocznego w Tychach. Warunki i pełny opis szkolenia znajudą się w regulaminie.

Jeśli marzysz o modelingu i chcesz zostać profesjonalną modelką/modelem, jeśli jesteś gotowa/gotowy na zmiany w swoim życiu, na aktywne budowanie portfolia, pokonywanie swoich barier i spełniasz warunki opisane poniżej to jest to Casting dla Ciebie!

Jak wygląda Casting?

Casting dzieli się na dwa etapy. Pierwszy etap to casting internetowy w którym Uczestnik przesyła zgłoszenie zgodne z wymaganiami, rozpoczyna się z dniem 13.11.2023r i kończy się dnia 31.12.2023r.

Drugi etap Castingu to spotkanie z Prezesem Fundacji Bright Light dla wybranych osób, które odbędzie się w Studiu fotograficznym Bright Light pl. Baczyńskiego 2/6 w Tychach, na którym zostanie przeprowadzona rozmowa z Uczestnikiem i pomiar sylwetki. Termin zostanie podany w styczniu 2024r. w mailu zapraszającym wybrane osoby do drugiego etapu Castingu.

W Castingu może wziąć każda osoba spełniająca poniższe wymagania:

- wiek minimum 18 lat i nie więcej niż 25 lat.

- wzrost minimum 170 cm u dziewczyn i 180 cm u chłopców

- o rozmiarach XS-S u dziewczyn

- o komercyjnej urodzie

- zamieszkująca na śląsku

- bez doświadczenia lub na etapie początkującym.

Zgłoszenie należy wysłać na maila fundacja@brightlight.com.pl podając swoje dane: Imię, nazwisko, miejsce zamieszkania, wiek oraz wymiary: obwód klatki piersiowej/ talii/bioder, wzrost, rozmiar odzieży i numer buta.

Załączając do 4 zdjęć przedstawiające sylwetkę w całości z przodu, portret do pasa z przodu z uśmiechem i bez uśmiechu oraz portret z boku/profilem. Zdjęcia należy wykonać na jednolitym, jasnym tle np. ściana, przy świetle dziennym, bez makijażu w ubraniu dobrze przedstawiającym sylwetkę np. legginsy i top/koszulka na ramiączkach. Zdjęcia mogą być wykonane telefonem. Zabrania się używania filtrów i retuszu zdjęć.

Opis szkolenia i warunki współpracy znajdują się w regulaminie.

Powyższa oferta ma charakter informacyjny i nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu art. 66 §1 Kodeksu Cywilnego.